HTML

elkonblog

ujjgyakorlat

Friss topikok

  • imnotok45: Wááááá, olyan mint a pap és a fél citrom esete, vagy a három piros ping-pong labda. What's in the ... (2010.09.27. 01:47) A Ládika Legendája
  • eperlevel: a budos kurva eletbe, hogy varni kell a folytatasra :( (2010.08.05. 16:22) A terminál
  • imnotok45: "Ez is osztatlan sikert aratott". Imádom. (2010.06.30. 15:28) az élet értelme
  • eperlevel: végre megfogalmaztad:) (2010.05.23. 22:23) hamis remény
  • Sisu: A régi időkre emlékeztet....de sokkal töményebb..még kiforrottabb...lehet hogy nem értek hozzá.( n... (2010.05.01. 16:01) tiriririri

Linkblog

Bulizni bulizni megy?

2009.05.19. 00:09 Elkon

Adott egy lány.

Felkel. Tegnap buli volt. A ruhája még most is csillog, a dezodor sem hagyta cserben. Nem feküdt le senkivel. Kérette magát, ahogy kell. Már este hazament a buliból, így hivatkozhatott az utolsó buszra. A gépe tömve képekkel. Mindenkivel csinált közös fotót. Ivott alkoholt, de túl keveset ahhoz hogy berúgjon vagy akár kicsit is becsiccsentsen. Pont annyit, hogy csak a pénze menjen el rá feleslegesen (min. 1500Ft/ koktél).

Reggel felkel megreggelizik. De alig bír magával, rohan is fel a szobájába feltölteni a képeket a gépre. Onnan pedig szpécre, vivre, vipre, búkra. Közben msnezik a barátnőivel. A többiek is feltöltik a műalkotásokat. Ugyanolyan semmitmondó és unalmas mind. Üres vigyorok. Üres fejek.

Mindenki illedelmesen kommentálja a másikét (nagy buleeee volt :DXD:DDDDD) és kiírja ugyanezt viv üzenőfalra. Majd vár. Otthon ül. Unja magát. Unja az életét. Este buli megint. Órákig készülődik. Feltölti a gépét. Elindul. Ő partyarc.

 

Adott egy srác.

Felkel. Ruhája már nem csillog, mert az árok, ahol elaludt elég sáros volt. Nem sokra emlékszik, de arra igen, hogy nem volt rossz. Este újabb buli. Gondolkozik hazaugorjon e előtte.

Legalább a boxerét átvehetné.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elkon.blog.hu/api/trackback/id/tr591130667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása