HTML

elkonblog

ujjgyakorlat

Friss topikok

  • imnotok45: Wááááá, olyan mint a pap és a fél citrom esete, vagy a három piros ping-pong labda. What's in the ... (2010.09.27. 01:47) A Ládika Legendája
  • eperlevel: a budos kurva eletbe, hogy varni kell a folytatasra :( (2010.08.05. 16:22) A terminál
  • imnotok45: "Ez is osztatlan sikert aratott". Imádom. (2010.06.30. 15:28) az élet értelme
  • eperlevel: végre megfogalmaztad:) (2010.05.23. 22:23) hamis remény
  • Sisu: A régi időkre emlékeztet....de sokkal töményebb..még kiforrottabb...lehet hogy nem értek hozzá.( n... (2010.05.01. 16:01) tiriririri

Linkblog

a span tán spontán

2009.05.22. 19:51 Elkon

Napszemüveg. Borotva. Alsógatya.

Elmerengve felnéz a plafonra. Próbál előre gondolkodni. De tudja, hogy a terv sosem fog egyezni a megvalósítással. Erre még nem volt példa a történelemben. A sajátjában legalábbis biztos.

Óvszer. Póló. Tusürdő.

Melózni fog. Sokat. De sebaj, tudja hogy legalább így költhet tök felesleges dolgokra nyáron, hogy már július közepén üres zsebekkel álljon a pályaudvaron közepén. Arca enyhén megfűszerezve borostával a teljes hatás kedvéért.

Könyv. Kártya. Fürdőgatya.

Fel kell készülni bármilyen eshetőségre. Nem szeret sok cuccot magával cipelni, úgyhogy mindenből keveset, és minél tömörebben.

Porleves. Fogkefe. Kopott baseballsapka.

Lassan megtelik a hátizsák. Becsukni legalább annyi szenvedés, mint majd cipelni a főúton feltartott hüvelykujjal. Annyira tömve van, hogy emberünk tart tőle, hogy bármikor szétrobbanhat. Elégedetten mosolyog, kész a last-minute pack. A sarokba rakja, majd elhagyja a szobát. A nyár bármikor elindulhat, és fel kell készülni.

Mert ki tudja hol áll meg...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elkon.blog.hu/api/trackback/id/tr1001137986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása