HTML

elkonblog

ujjgyakorlat

Friss topikok

  • imnotok45: Wááááá, olyan mint a pap és a fél citrom esete, vagy a három piros ping-pong labda. What's in the ... (2010.09.27. 01:47) A Ládika Legendája
  • eperlevel: a budos kurva eletbe, hogy varni kell a folytatasra :( (2010.08.05. 16:22) A terminál
  • imnotok45: "Ez is osztatlan sikert aratott". Imádom. (2010.06.30. 15:28) az élet értelme
  • eperlevel: végre megfogalmaztad:) (2010.05.23. 22:23) hamis remény
  • Sisu: A régi időkre emlékeztet....de sokkal töményebb..még kiforrottabb...lehet hogy nem értek hozzá.( n... (2010.05.01. 16:01) tiriririri

Linkblog

Top 10 világvége

2009.06.04. 23:26 Elkon

Nézzük, hogy lenne menő meghalni.

10. Atombombás

Nem menő annyira, mert nem sokat észlelnénk abból, hogy kikristályosodunk az aluljáró lépcsőjére, de még így is ez a legvalószínűbb.

 

9. Elektromos

A sok be nem fizetett számla miatt leáll az elektromosság világszerte. Ez lassú halál lenne és alattomos. Minél inkább el van valaki szokva a természettől, annál kevesebb a túlélési esélye. Ideig-óráig buli lenne. Majd szép lassan rájönnénk, hogy ez nem átmeneti. Nincs telefon, internet, fény. Nincs összeköttetés az emberek közt, összeomlanának a rendszerek. Káosz, fosztogatás, bár mindhiába. Élelemhiány, ellátás híján. Reinstall. Tiszta lap. Helyre álló értékrend.

 

8. Hurrikános

Először csak egyre erősödne a szél, majd kalandosból halálossá fordulna át, forgószelek százai a horizonton, nincs olyan akinek ne szállna inába bátorsága. Nem lenne hova menekülni, nem lehet menekülni. Villámcsapások mindenfele, zuhogó eső. Ház nem marad éppen. Ember nem maradna ateistán. A kevés túlélőnek nem maradna semmi. Csak romok, egy hajdani törékeny civilizáció romjai.

 

7. Földönkívülis

Vagy csak nem tetszene nekik a képünk, vagy olyan modernek, hogy egyik ráérő egyedjük játszva kiírt minket, csak mert unatkozik, mindegy. Mert igazából nem lenne mit tenni. Nevetnének rakétáinkon, nevetnének azon, hogy futkároszunk. De mindenesetre hirtelen jönne. Plusz pont, ha nagy űrhajókkal jönnek, hogy megfélemlítsenek és nézzünk nagyokat. Még jobb, ha a vogonok törlik el földünk, mert bekötőutat építenek. Az még mókás is. Egy pár másodpercig mindenképp.

 

6. Árvizes

De nem akármilyen. Olyan, ami jön a horizont felöl. Nagyon magas és látványos, ahogy megy a felhőkarcolók között és elvisz mindent, ami az útjába kerül. Ha időben kapcsolnánk még felfuthatnánk a panel tetejére hátha odáig nem ér fel. Előle futni reménytelen. De mindenképp izgalmas lenne.

 

5. Háborús

Lehet egyenrangú harc valamilyen idegen fajjal, akik katonákat küldenek ide. Minden ember kezébe fegyvert nyomnánk, harcolj. Persze itt nincs SAVE és nem tölt újra ha meghalsz, szóval az első halott ember látványa után összepisilnénk magunkat, viszont ha valaki hősnek született, most megmutathatja. Az is lehet, hogy gonosz emberek gonosz országból eljönnek gonoszkodni. Mi védenénk a panelt, de ők egyre feljebb szorítanának. Nincs más mint egy utolsó kirohanás a hősi halálba. Később talán film is készül róla. Persze csak ha lesz, aki elkészítse.

 

4. Meteoros

Bár a dinoszauruszok már levédték, sajnos előfordulhat, hogy mi is így járunk. Egy egész meteorraj a horizonton nagyon szép látvány és egy különösen nagy a közelben méginkább. A por, füst és hamu, ami utána száguldana felénk inkább rémísztő. Majd hirtelen halál. Az már érdekesebb, hogy ha ezt egy héttel előre bejelentik, milyen lenne a világ utolsó hete. Ki hogy reagálna. De ez egy másik történet.

 

3. Széteső Földes

Földrengés lenne, de az nem elég félelmetes, úgyhogy szétnyílna a föld és látszana a láva és egyre inkább rázkódna. Ilyenkor nem tudsz hova menekülni, hacsak nincsenek szárnyaid. A hatás kedvéért a láva közül kimászhatnak különböző alvilági lények is. Szigorúan szarvval.

 

2. Zombi vírusos

Vagy mutálódik egy, vagy kifejlesztik. De a vírus hatására az emberek zombikká változnának. Nincs más hátra mint felvenni velük a harcot. Lennének itt hősök, fordulatok, robbanások, drámák. Filmen kissé unjuk már. Élőben nem lenne erre időnk. Buli az élet.

 

1. Óriás pókos

Állsz a buszmegállóban. Hirtelen egy panel vastagságú szőrös pókláb tűnik fel a semmiből. Felnézel, de akkora, hogy a tetejét nem is látod. Eltakarják a felhők. Majd amikor ez elhaladt. Kissebb de még így is akkor példányok jönnek, hogy lazán elsétáljanak feletted. A gond ott kezdődik amikor már autó méretűek, akkor indul a harc. Miközben azon küzdessz, hogy egy konyhakést vágj fejtorába (ne kérdezd honnan van) látod, hogy társad ellepték a pár centis kispókok, de annyi hogy nem látszik. Városokban különösen nagy lenne a káosz. Menekülsz, majd látsz magad előtt egy gödröt, nem látod mi lehet benne, majd amikor odaérsz kiderül, hogy víz helyett nyüzsögnek benne a kis pókok. Beleseni káros az egészségre. Az eget ellephetik az óriás rovarok, ha úgy tetszik. Kevesebb mennyiség esetén, amikor van esély túlélni, a harc különösen izgalmas lenne. Jeah.

 

Ez mind szép és jó. De sajnos egyelőre be kell érnünk az amerika film- és játék változatokkal. De azok már nem pumpálnak annyi adrenalint, mint régen. Szóval ha szerencsénk van az egyik hátha bejön.

Mivel meghalni csak menőn érdemes.

 

Szólj hozzá!

Címkék: világvége

A bejegyzés trackback címe:

https://elkon.blog.hu/api/trackback/id/tr531164550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása